VIDEO

Ljubomir Perišić predstavio dvije nove pjesme

Dvije pjesme različitog raspoloženja, ali sa zajedničkom emocijom topline, nade i ljubavi
Kultura / Glazba | 12. 12. 2021. u 14:17 Bljesak.info
LJUBOMIR INTIME - Sve sto dodje jednom prodje

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubomir Perišić, član gitar dua "Intime" Iz Banja Luke, s kojim nastupa po regiji i širom Europe kao frontmen i pjevač koji je na glazbenoj sceni prisutan već više od desetljeća, objavio je dva nova autorska projekta, pjesme "Sve što dođe jednom prođe" i "Trenutak ljubavi".

Nove pjesme kao i spotovi, obiluju emocijama, finim tonovima i lijepim kadrovima. Pjesme su rađene u produkciji Zorana Švigića Švigija u studiju "Šišmiš" u Zagrebu. Bubnjeve je svirao Amar Češljar, a, sada već, nažalost, pokojni Aleksandar Banjac svirao je klavir za "Trenutak ljubavi". Aranžmane za pjesme uradio je Zoran Komjenović, a prateće vokale otpjevala je Suzana Branković, koja je nedavno otpjevala i veliki hit "Ponoć".

LJUBOMIR INTIME - Trenutak ljubavi

Spotovi su snimani na Vlašiću, kao i u Crnoj Gori u Perastu, u hotelu Iberostar Grand, i u "Verigama 65". Model u spotu za "Trenutak ljubavi" je prelijepa Anja Zvicer.

''Motiv projekta je ljubav. Volim ono što radim, živim glazbu i uživam u njoj. Nadam se da će publika to prepoznati u ovim pjesmama. Već neko vrijeme želim da objavim ovako nešto i presretan sam što su pjesme tu, naročito jer su ljubavne, a ljubavi nam je uvijek malo. Dug i složen rad je iza mene, ali na kraju sam, uz pomoć Zorana Komjenovića sa kojim zajedno nastupam, uspio da napravim dvije pjesme različitog raspoloženja, ali sa zajedničkom emocijom topline, nade i ljubavi'', kazao je Ljubomir Perišić nakon sinoćne promocije u banjalučkom hotelu Zepter Palas.

Pjesme i spotovi "Sve što dođe jednom prođe" i "Trenutak ljubavi" možete pogledati u prilogu teksta.

Kopirati
Drag cursor here to close