Gostovanje

Let 3 dolazi u Mostar, ulaznice za koncert su dobili ...

Kultura / Glazba | 17. 02. 2016. u 14:49 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Let 3 u Mostaru će 20. veljače 2016. godine od 21 sat održati 'Antivalentinovo' koncert. Dan prije Mostara ovaj bend će nastupiti u sarajevskom klubu Cinemas Sloga.

Ovim povodom Bljesak.info i kuća muzike i zabave 'Panta Rhei' su nagradili pet čitatelja sa po jednom ulaznicom za mostarski koncert benda Let 3.

Ulaznice su dobili: Predrag Banović, Iva Ćavar, Monja Batista, Ibrica Pobrić i Lazar Prce. Dobitnici su putem maila obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Kako bi financijski olakšali što većem broju svojih obožavatelja da dođu na koncert, bend je odlučio omogućiti ulazak na koncert dvije osobe, bilo da se radi o dvije žene, dva muškarca ili čak o mješovitom paru muško-žensko po cijeni karte od 15 KM (prvih 300 karata za sarajevski koncert i prvih 200 karata za mostarski koncert).

Cijena karte u pretprodaji za jednu osobu je 10 KM, a na dan koncerta cijena će biti 12 KM. Karte u pretprodaji se mogu kupiti u trafici na Rondou i u OKC 'Abrašević'. Koncert će se održati u subotu 20. veljače od 21:30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close