Advent u Rami

Koncertom PAB benda završava se 2. božićni sajam u Prozoru

Sajam je organizirao JU Kulturno sportski centar Prozor-Rama, pod pokroviteljstvom Općine Prozor-Rama.
Kultura / Glazba | 18. 12. 2017. u 15:42 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi božićni sajam "Radost Božića" svečano je započeo glazbenim programom u nedjelju na Trgu dr. Josipa Stadlera, ispred župne crkve u Prozoru, a kraj Sajma obilježit će večerašnji koncert PAB benda.

Tijekom sajma, u glazbenom programu nastupili su "Prijatelji Malog Isusa župe Prozor", Katarina Zadro, Ružica Zadrić, Laura Biloš, Mihaela Mišura, te Nevenka Bošnjak i Mile Krešo, a svoje radove predstavili su OPG "Jurić", zadruga "Provita", kuhari Srednje škole Prozor, OŠ fra Jeronima Vladića Ripci, Ljubica Sabljo i Marina Bešker Tokić, te UGRDPP "Djeca nade", JU Centar za osobe s posebnim potrebama Prozor-Rama, te Mažoret klub Rama, humanitarni štand za pomoć misiji u Haitiju, gdje je misionarka sestra Ana Uložnik i služavka Malog Isusa iz Rame.

Nazočni su osim bogatog glazbenog programa imali prigodu družiti se s prijateljima uz kuhano vino i rakiju, te kušati tradicionalnu božićna jela, poput keškea, od čije prodaje su sredstva namijenjena misiji na Haitiju.

Prva večer sajma završena je humanitarnim koncertom zborova župa Ramskog dekanata, koji je održan u Domu kulture u Prozoru, dok će kraj sajma obilježiti večerašnji koncert PAB benda.

Sajam je organizirao JU Kulturno sportski centar Prozor-Rama, pod pokroviteljstvom Općine Prozor-Rama.

Kopirati
Drag cursor here to close