Zabava

Koncert Urbana & 4 u Mostaru, ulaznice su dobili...

Kultura / Glazba | 09. 12. 2015. u 15:04 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon raspada grupe 'Laufer', Urban uz pomoć prijatelja okupljenih pod imenom '4' radi na solo albumu 'Otrovna kiša', koji u izdanju Izabela Records izlazi 1996. godine.

Zbog nezadovoljstva s poslovanjem producentske kuće Izabela Records, Urban&4 prekidaju suradnju i potpisuju ugovor s tada najvećom diskografskom kućom u Hrvatskoj, Croatiom Records.

2011. godine Urban & 4, nakon više godina suradnje sa Croatia Recordsom prelaze u novu diskografsku kuću Aquarius Records s kojom potpisuju ugovor. 2014. godine bend objavljuje album 'Mamut' u suradnji sa izdavačkom kućom Aquarius Records. Album je najavila pjesma 'Sutra ćemo pričati', Urbanov najbolji singl još od pjesme 'Mjesto za mene' 2003. godine.

Turneja pod nazivom 'Mamut' imat će svoje dvije epizode u BiH, Sarajevu i Mostaru. Urban & 4 u Sarajevu će nastupiti 11. prosinca u Cinemas Sloga, dok će mostarski koncert biti održan u OKC 'Abrašević' 12. prosinca s početkom od 21:30 sati. Cijene ulaznica su 12 KM (prvih 200 karata), a nakon toga cijena je 15 KM.

Ulaznice za mostarski koncert se mogu kupiti u trafici na Rondou i u OKC 'Abrašević'. U suradnji sa kućom muzike i zabave 'Panta Rhei', Bljesak.info su nagradili pet čitatelja sa po jednom ulaznicom za koncert u Mostaru.

Ulaznice su dobili Ivana Jurić, Nataša Krešić, Meliha Prguda, Dražana Jurić i Adi Omanović. Dobitnici su putem maila obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Kopirati
Drag cursor here to close