Mate Bulić i prijatelji

Koncert ljubavi za više radosti - Humanitarni koncert za KB Mostar i udrugu 'Susret'

Kultura / Glazba | 26. 07. 2014. u 10:55 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Koncert ljubavi za više radosti' naziv je nove humanitarne priče koja će se održati u Donjoj Blatnici, zahvaljujući Mati Buliću i njegovim Blatničanima koji će 11. kolovoza ponovno okupiti brojne prijatelje i estradne umjetnike na humanitarnom koncertu ispred crkve sv. Franje.

 'Koncert ljubavi za više radosti' održati će se 11. kolovoza 2014. godine, na platou ispred crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici. Koncert počinje u 20:30 sati.

'Ovaj koncert se održava treću godinu za redom zahvaljujući Mati, Župnom odboru i njihovim prijateljima. Svake godine prihod od koncerta je namijenjen za humanitarne svrhe, pa će tako i ove godine dio prihoda ići za  Kliničku bolnicu Mostar, te udrugu 'Susret' iz Čitluka. U ime organizacijskog odbora zahvaljujem svima koji će doći na koncert u Donju Blatnicu'', rekao je za Bljesak.info Mario Odak.

Uz domaćina Matu Bulića nastupiti će i njegova dva kuma Marko Perković Thompson i Miroslav Škoro, zatim Dražen Zečić, Jole, Giuliano, Ivana Marić, Jozo Vučić, Zoran Begić, grupa 'Gabrijel', klapa 'Pasika', iluzionist Luka Vidović, te gosti iznenađenja.

Zanimljivo je da će tri kuma nakon desetak godina zajedno zapjevati za plemeniti cilj na hercegovačkoj pozornici.

''Želim zahvaliti fra Dariu Dodigu i Župnom odboru, kao i svim mojim Blatničanima bez kojih ovo ništa ne bi bilo. Na koncertu očekujemo velik broj posjetitelja, vjerujem da ćemo zajedno s velikim srcem uspjeti u našoj misiji'', rekao je 'kralj dijaspore' Mate Bulić za Bljesak.info.

S obzirom na odziv i fenomenalnu atmosferu prethodnih godina očekuje se da će ovaj koncert biti najposjećeniji u Hercegovini.

Kopirati
Drag cursor here to close