Gostovanje

Koncert Lake u Mostaru 25. travnja

Kultura / Glazba | 11. 04. 2014. u 06:18 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Po objavi posljednjeg singla 'Gasovi', koji je izašao krajem prošle godine, Laka je okupio novi bend i najavio niz koncerata širom regije, ali i u inozemstvu.

U ovoj godini, Laka i Mirela su, sa svojim pratećim bendom, održali nekoliko sjajnih nastupa u BiH, Srbiji i Hrvatskoj, te po prvi put gostovali u Švedskoj, Njemačkoj i Nizozemskoj. A izgleda da je to tek početak jer Laka već najavljuje slijedeći singl koji samo što nije ugledao svjetlo dana.

Navodno je ovoga puta u pitanju ljubavna pjesma - za razliku od prethodne koja govori o tome zašto BiH ne može ući u Europsku uniju (Gasovi) – koja je ukomponirana u malo drugačiji ritam nego što je do sada bilo uobičajeno za Laku.

Već je svima poznato da sa Lakinog koncerta nitko ne izađe bez osmijeha na licu što je razlog više da 25. travnja budete nazočni u OKC 'Abrašević' na koncertu ovog karizmatičnog umjetnika koji je bio i ostao jedinstvena pojava na bh. glazbenoj sceni.

Laka je autor glazbe i tekstova svih pjesmama koje izvodi, te je osmislio većinu svojih glazbenih spotova. Njegovi koncerti su potpuni užitak za ljubitelje ove vrste glazbe, jer pored odlične svirke, Laka vodi računa i o scenografiji, kostimu i koreografiji, ali zbija i šale sa publikom na sebi svojstven način.

Njegove nastupe, osim izvrsnog pratećeg benda, upotpunjuje sestra Mirela koja je drugi vokal, plesni perfomer, ali i manager benda. Bez Mirele Lakini nastupi sigurno ne bi bili isti. Koncert je u petak, 25.04. s početkom u 21 sat. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 8 KM možete kupiti u OKC 'Abrašević', ili na dan koncerta po cijeni od 10 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close