18. travnja

Koncert Amire Medunjanin u Mostaru

Ova višestruko nagrađivana vokalna solistica će i mostarskoj publici 18. travnja 2024. godine u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača...
Kultura / Glazba | 12. 02. 2024. u 08:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nadaleko poznata i priznata bosanskohercegovačka interpretatorica, Amira Medunjanin na brojnim domaćin i svjetskim pozornicama neumorno nastavlja s promocijom kulturne baštine s naših prostora.

Ova višestruko nagrađivana vokalna solistica će i mostarskoj publici 18. travnja 2024. godine u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača predstaviti tradicijske i autorske kompozicije iz svoje bogate glazbene palete.

Već uveliko poznata po svojoj izvanrednoj izvedbi, Amira se ističe i jedinstvenom emocijom kojom pristupa glazbi općenito, a Mostar joj je posebno na srcu budući su sami početci njezine karijere upravo vezani za ovaj grad.

''Kao i na mnogim drugim mjestima gdje se pojavi očekujemo nezaboravnu večer prepunu emocija i pjesama s kojima se ova umjetnica sa lakoćom poigrava, miješajući moderno i tradicionalno, i pri tome dajući im vlastiti pečat'', poručili su organizatori.

Bljesak.info je generalni pokrovitelj ovog koncerta.

 

Kopirati
Drag cursor here to close