Koncert

Krastava nedjelja u OKC Abrašević

Anarho krast pank četvorka sa angažiranim tekstovima i bijesnim vokalom. U Mostar stižu u sklopu velike europske turneje, dakle stižu maksimalno zagrijani!
Kultura / Glazba | 24. 03. 2022. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju 27. ožujka u OKC Abrešević dolaze dva benda, jedan iz Francuske i jedan iz Hrvatske, točnije Rijeke.

Uz lokalnu podršku benda CxJx održat će koncert koji počinje u 20 sati.

''U nedjelju dođite u OKC Abrašević po svježe kraste koje će dijeliti brzi, bučni i prljavi krastodjelci tzv. krasteri koji ovoga puta dolaze sa više strana - dvije. Dvije! Jedni iz Francuske, drugi iz Rijeke, a bit će tu i neki lokalci'', poručili su organizatori.

Ulaz na koncert je 3 KM.

MATRAK ATTAKK - Francuska

Anarho krast pank četvorka sa angažiranim tekstovima i bijesnim vokalom. U Mostar stižu u sklopu velike europske turneje, dakle stižu maksimalno zagrijani!

Zadnjih godina su jedan od koncertno najaktivnijih bendova na europskoj underground punk sceni i da su stalno u kombiju. Ostatak regije su već par puta obišli dok u BiH stižu prvi put.

BIBLE THROWER - Rijeka

Krasterski pank ansambl koji se bezuspješno trudi napraviti stvar dulju od 1:50, pa svoj repertoar moraju podebljavati sa Shitlickers obradama. Prodavačice na riječkoj tržnici oslovljavaju ih s "naši dragi Bajblići". Trenutno u cijelom bendu raspolažu s nula dredova, što je dosta porazno za jedan takav bend. Ovo im je prvo torpediranje izvan granica matične republike, a sve samo kako bi se umilili CxJx mladićima da ih nauče kako se to radi split s Agathocles.

CxJx - Mostar

Još jednom imat ćete priliku poslušati inventar Abraševića, bend Crustalno Jasno. Tehnički duo je pravi glazbeni izbor za kraj svijeta. Ako ste se pitali (naravno da niste, to je samo fraza) koji je orkestar svirao dok je Titanik tonuo, riječ je o njihovim precima. Oni bi bili ponosni na CxJx koji svira, ne dok brod tone, nego dok svijet nestaje u plamenu i nuklearnoj zimi.

Kopirati
Drag cursor here to close