Rendezvous (Kod Antonije)

Josip Palameta ima najslušaniji singl

''Kada sam se prijavio u The Voice nisam ni sanjao da ću samo nekoliko mjeseci poslije snimiti svoju vlastitu pjesmu koju će publika pjevati sa mnom na svirkama.''
Kultura / Glazba | 31. 08. 2020. u 12:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijest da je njegov debitantski singl ''Rendezvous (Kod Antonije)'' već tri tjedna na broju 1 nacionalne top liste 2. programa Hrvatskog radija, razveselila je mladog pjevača Josipa Palametu kojeg je šira javnost upoznala početkom godine na HRT-ovom showu ''The Voice'' gdje je briljirao te bio jedan od rijetkih kandidata kojemu su se okrenula sva četiri člana žirija.

''Kada sam se prijavio u The Voice nisam ni sanjao da ću samo nekoliko mjeseci poslije snimiti svoju vlastitu pjesmu koju će publika pjevati sa mnom na svirkama. Zahvalan sam autoru Predragu Martinjaku što je odlično procijenio da je pjesma baš za mene, publicikoja ju je zavoljelai svim glazbenim urednicima što ju puštaju. Bez takve podrške nema rezultata, a sretan sam i što iza mene stoje čak dvije diskografske kuće, Menart i Bonton Music. Jako se veselim nastavku ove lijepe priče!'', iskren je ovaj simpatičan 23-godišnji 'mostarski Michael Buble', kako su ga prozvali članovi The Voice žirija.

Video: JOSIP PALAMETA - Rendezvous (Kod Antonije) (OFFICIAL VIDEO)

Josipu je krajem srpnja pripala velika čast da u Veloj Luci na koncertu sjećanja na Olivera Dragojevića otpjeva njegovu pjesmu ''Gdje to piše'' koju je napisao Gibonni.

Takvi nastupi vjetar su u leđa i potvrda da je na pravom putu ostvarenja u svijetu glazbe kojem pripada od malih nogu.

Naime Josip, osim što predivno pjeva, svira klavir, gitarui bubnjeve, završio je srednju glazbenu školu, a još ga dva ispita dijele od diplome magistra logopedije.

Svestranost, talent i predan rad glavne su odlike ovog mladog pjevača pred kojim je svijetla budućnost.

Kopirati
Drag cursor here to close