Mostarci u akciji

Ivo Jurić i Sinergija udružuju snage i snimaju duet

Kultura / Glazba | 20. 10. 2015. u 09:36 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarcima već odavno poznati glazbenik Ivo Jurić, koji je zadobio srca širom regije sudjelujući u X Factor Adriji, zajedno će s mostarskim bendom Sinergija snimiti duet. Inače, Sinergija zabavlja publiku u Mostaru, ali i širom regije već gotovo deset godina, a nedavno su i sami snimili singl koji je postao hit na TV i radijskim postajama.

''S ovom pjesmom želimo zaokružiti jednu jako lijepu priču dugogodišnjeg prijateljstva i napraviti novogodišnji hit koji će okruniti godine našeg glazbenog ostvarenja'', rekao je Jurić u razgovoru za Bljesak.info.

Već u srijedu, mostarski glazbenici odlaze u Beograd snimiti duet u produkciji Blizanci Music Productiona i BR:ENTER musica.

''Ivo i ja se poznajemo već dugi niz godina, doslovno od svirki na klupama u parkovima, pa evo do sada kada ćemo glazbeno prijateljstvo okruniti duetom. Mi smo na komercijalnom planu u ovoj vrsti glazbe jedini autorski bend s ovih prostora. S obzirom da smo već snimali u Beogradu i stekli poznanstva, sada je idealno vrijeme za jedan ovakav hit i suradnju izvođača iz Mostara'', rekao nam je Igor Soldo iz Sinergije.

Tekst i glazbu za pjesmu je pisao Ivo, a kako su nam ovi glazbenici najavili snimat će se i spot.

''Ovo će zapravo biti muško-ženski duet s pjevačicom Sinergije Mateom Džakula. Pjesma će biti u veselim ritmovima i iskreno se nadam da će se svidjeti slušateljima'', dodao je Ivo.

Podsjetimo, Jurić će svirati na dočeku Nove godine na otvorenom u Mostaru, što će biti idealna prilika da zaplešete uz ritmove novogodišnjeg hita mostarskih glazbenika.

Kopirati
Drag cursor here to close