OKC

In memoriam of EKV stiže u Mostar, osvojite ulaznice za koncert

Kultura / Glazba | 05. 11. 2015. u 17:18 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početak studenog će opet biti vrijeme kada ćemo dodirnuti prošlost i dozvoliti joj da nam vrati naša kristalna sjećanja. In Memoriam of EKV naš je način da ta lijepa sjećanja sačuvamo od zaborava, navode iz benda 'In memoriam of EKV'.

Ovaj bend će održati svoje koncerte u Tuzli, Sarajevu i Mostaru. Mostarski koncert će se održati 7.11.2015. s početkom od 21:30 sati u OKC 'Abrašević'. Cijena ulaznice za mostarski koncert je u pretprodaji 10 KM, a mogu se nabaviti u trafici na Rondou i u OKC 'Abrašević'. Na dan koncerta cijena ulaznice je 15 KM.

Koncertima će se obilježiti 21. godišnjica od prerane Milanove smrti i to koncertima sa bivšim članovima Ekatarine velike. EKV je definitivno obilježio '80-e, bili su jedan od najutjecajnijih i najpopularnijih bendova bivše države, a danas se njihova glazba s pravom smatra obaveznom lektirom.

U suradnji sa kućom muzike i zabave 'Panta rhei' iz Sarajeva, Bljesak.info će nagraditi pet čitatelja sa po jednom ulaznicom za ovaj koncert.

Svoje ime i prezime pošaljite na mail [email protected] najkasnije do petka 6.11.2015. u 17 sati uz obaveznu naznaku 'EKV Mostar'. Dobitnici će putem maila biti obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Kopirati
Drag cursor here to close