Mir, ljubav...

Humanitarni koncert 'Svečanost svjetla'

Cilj ove manifestacije je prenijeti svjetlost u što više obiteljskih domova, promičući tako, na simboličan način, mir, slogu i ljubav među ljudima.
Kultura / Glazba | 11. 12. 2023. u 08:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalna manifestacija 'Betlehemsko svjetlo' i ove se godine održava u Mostaru u organizaciji Odreda izviđača 'Radobolja' Mostar i plesnog studija B-Dance.

Cilj ove manifestacije je prenijeti svjetlost u što više obiteljskih domova, promičući tako, na simboličan način, mir, slogu i ljubav među ljudima.

U sklopu manifestacije biti će upriličen i humanitarni koncert. Koncert će biti održan u srijedu 13.12. u HD herceg Stjepan Kosača, s početkom u 19:30 sati.

Na koncertu će sudjelovati: Plesni studio B-Dance, Romeo Nikolić, Joppetto, Dario Šunjić, Marijo Bevanda, škola pjevanja BelCanto, HKUD sv. Ante Cim i ples na svili Vermelho.

Kupnjom ulaznice po simboličnoj cijeni od 5KM pomažete rad udruge Gledaj srcem.

Betlehemsko svjetlo stiglo u Mostar

U nedjelju, 10. prosinca 2023. Odred izviđača Radobolja je preuzeo Betlehemsko svjetlo mira od Splitskog skautskog zbora i donio u njihove prostorije na Balinovcu. Splitski izviđači su 9. prosinca svjetlo preuzeli od austrijskih skauta u Linzu na središnjoj svečanosti.

Svečanosti u Mostaru započet ćemo u utorak, 12. prosinca u katedrali Majke Marije Crkve, nakon večernje sv. mise, koja počinje u 18.00 sati. Od utorka, 12. prosinca do nedjelje, 17. prosinca Betlehemsko svjetlo će prenijeti i u druge mostarske župe.

Foto: PR / Betlehemsko svjetlo stiglo u Mostar

U srijedu, 13. prosinca 2023. u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače s početkom u 19.30 sati. bit će upriličen humanitarni koncert. Na koncertu nastupaju: Plesni studio B-Dance, Romeo Nikolić, HKUD sv. Ante Cim, Škola pjevanja Belcanto by Monija Jarak Mikulić, Jeppetto, Ples na svili Vermelho. Cijena ulaznice je 5 KM.

Prihod od koncerta je namijenjen udruzi Gledaj srcem. Tradicionalna manifestacija Betlehemsko svjetlo i ove se godine održava u organizaciju Odreda izviđača Radobolja Mostar i Plesnog studija B-Dance. Cilj manifestacije je prenijeti svjetlost u obiteljske domove promičući tako na simboličan način mir, nadu, slogu i ljubav među ljudima.

Kopirati
Drag cursor here to close