Nesvakidašnji glazbeni događaj

Hip hop, RnB i dašak L.A. rapa u specijalno preuređenoj Zetri

U olimpijskoj dvorani Zetra će 16. studenog osam najboljih repera 'slobodnim stilom' iz BiH, Hrvatske i Srbije 'ukrstiti rime' u verbalnim dvobojima jedan-na-jedan i boriti se za prestižnu titulu regionalnog kralja freestylea.
Kultura / Glazba | 13. 11. 2019. u 17:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na velikom regionalnom finalu Red Bull RapLike 16. studenog u sarajevskoj Zetri očekuje se hiphop i RnB spektakl kakav do sada nije viđen u Sarajevu.

Središnji dio dvorane se pretvara u nesvakidašnji event prostor uz audio-vizuelne efekte i najbolje majstore za rasvjetu i audio sustave.

Osam freestyle repera iz regije će odmjeriti snage, a sve će začiniti specijalno izdanje popularnog Brown Sugar RnB partyja. Nastupit će zvučna imena regionalne hip hop scene, a Frenkie, Kontra i Indigo će premijerno izvesti prvi singl sa svog novog albuma ''20/20'', snimanog u Red Bull Music Studiju u Los Angelesu.

U olimpijskoj dvorani Zetra će 16. studenog osam najboljih repera 'slobodnim stilom' iz BiH, Hrvatske i Srbije 'ukrstiti rime' u verbalnim dvobojima jedan-na-jedan i boriti se za prestižnu titulu regionalnog kralja freestylea. Hrvatsku predstavljaju Tzre, Mleeksa i Usce, iz Srbije dolaze Bubi, Loco Morrocco i aktualni regionalni prvak Samuraj Krek, dok boje BiH brane Nyca i Sokol.

Popularni bh. reper Frenkie je, nakon bh. finala prije dvije sedmice, prošlog vikenda bio u  Zagrebu i Beogradu, gdje su se održavala državna finala Red Bull RapLike za Hrvatsku i Srbiju. Sudeći po njegovim utiscima, u subotu se može očekivati vrhunsko natjecanje i pravi hip hop spektakl.

Foto: PR / Hip hop, RnB i dašak L.A. rapa u specijalno preuređenoj Zetri  očekuje se 16. studenog

''Cijeli ovaj mjesec je bio pun vrhunskog repa i dobrog druženja, volio bih da RapLika traje cijelu godinu. Svi natjecatelji su bili odlični, a publika je bila velika potpora, i Sarajevo i Beograd i Zagreb su mi za vrijeme betlova ličili na Brooklyn i zračili iskrenim hip hop vajbom. Mislim da će regionalno u Zetri nadmašiti sva do sada'', izjavio je Frenkie.

Večer će svojim nastupima uveličati niz poznatih imena regionalne hip hop scene, a među njima će biti i Frenkie, Kontra i Indigo. FmJamov trojac će u subotu premijerno predstaviti prvi singl sa svog novog albuma ''20/20'' snimanog u Los Angelesu, koji izlazi uskoro.

Kad se vrata Zetre u subotu 16. studenog u 21 sat otvore, gostima će u za tu prigodu posebno preuređenoj Zetri dobrodošlicu prvo poželjeti zvuk popularnog Brown Sugar Rnb partyja, koji će se nakon natjecanja nastaviti do ranih jutarnjih sati. Domaćini partyja, DJ Soul i Merakoon, također najavljuju brojne novine i spektakularnu noć.

Foto: PR / Hip hop, RnB i dašak L.A. rapa u specijalno preuređenoj Zetri  očekuje se 16. studenog

''Veselimo se novom dvostrukom događaju u Zetri uz Red Bull RapLiku i specijalno izdanje Brown Sugar RnB, i jedva čekamo reakciju publike na sve što skupa pripremamo. Kako za svaki specijalni event radimo novu postavku, i ovaj put možemo obećati vrhunski spektakl. U pripremi je potpuno novi audio-vizuelni doživljaj, a poseban akcenat će biti na središnjem dijelu podija Zetre. Za ovu prigodu iz cijele regije stižu vrhunski stručnjaci za zvuk, svjetlo i video projekcije'', poručio je Brown Sugar RnB dvojac, DJ Soul i Merakoon.

Za oba eventa vrijede iste ulaznice, koje su mogu kupiti u sustavu kupikartu.ba po cijeni od 10 KM (u cijenu je uključena konzumacija - jedan Red Bull). Svi koji svoje ulaznice kupe online koristeći UniCredit Bank kartice, uz svaku kupljenu kartu dobit će i dvije pozivnice za ove događaje u Zetri. Ova olakšica za korisnike UniCredit Bank kartica vrijedi do kraja dana u četvrtak 14.11., ili dok ulaznice ne budu rasprodane. Oni koji nemaju mogućnost online kupovine ulaznice mogu kupiti u cafe baru Opera u Sarajevu, gdje će uz svaku kupljenu ulaznicu dobiti i jednu pozivnicu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close