Coctail Bar Azzurro

Hercegovačka Adele s bendom nastupa u Čapljini

Kultura / Glazba | 23. 05. 2013. u 12:37 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Sirius Band' vođen vokalom mlade i talentirane Čapljinke Gorane Nikolić, 24. svibnja će imati nastup u Čapljini u coctail baru Azzurro.

Gorana Nikolić, u medijima prozvana i kao 'hercegovačka Adele', s ovim bendom svira već skoro godinu dana, a uskoro najavljuju i svirke u Mostaru.

Ova mlada 23-ogodišnja pjevačica, magistrica novinarstva na Sveučilištu u Mostaru, do sada je dobitnica brojnih glazbenih nagrada, a važna za istaknuti su prva mjesta na glazbenom natjecanju 'In site 2010 – Recording Star'; te na West Hecegovina Fest (WHF) 2012., gdje se publici predstavila sa svojim autorskim pjesmama.

"Pavle Dragičević (bubnjevi), Boris Čolić (gitara), Kristijan Ćosić (bas gitara), Nino Stojić (klavijature), Dejan Majstorović i ja (vokali) članovi smo Sirius benda, a sviramo stvarno svašta. Sve vrste glazbe; pop, rock, zabavne, nađu nam se na repertoaru, a s vremenom ćemo ubaciti i moje autorske pjesme“ rekla je za Bljesak.info Gorana Nikolić.

Svi koji su u prilici, pozvani su na svirku u Čapljinu, a oni koji nisu, uskoro će moći čuti hercegovačku Adele s bendom i u mostarskim lokalima.

Kopirati
Drag cursor here to close