Zagreb

Hanka Paldum zapalila publiku u Lisinskom

Kultura / Glazba | 11. 04. 2015. u 13:35 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Diva sevdaha Hanka Paldum održala je 9. travnja veliki koncert u KD "Vatroslava Lisinskog" u Zagrebu, pred mnogobrojnim fanovima koji su u trosatnom koncertnom spektaklu, nazvanom po hitu "Što svaka žena sanja" mogli uživati u pjesmama kojima je ova vrhunska i kultna pjevačica predstavila presjek svoje karijere.

Od pjesama "Što svaka žena sanja", "Sofra", "Zlatne žice", pa sve do hitova "Crni snijeg", "Voljela sam voljela"; "Crne kose", "Ja te pjesmom zovem", "Vjetrovi tuge" i mnogih drugih, publika je s kraljicom sevdaha pjevala i skandirala joj, a posebno su bili oduševljeni izvedbom sevdalinki "Kraj tanana šadrvana" i "Žute dunje".

Hanki su se u dva dueta pridružili i sjajni pjevači Mirza Šoljanin i Denial Ahmetović, a publika ih je dočekala raširenih ruku i s istinskim oduševljenjem.

Ravnatelj koncertne dvorane "Vatroslav Lisinski" Dražen Siriščević nije mogao sakriti oduševljenje održanim koncertom, pa je odmah po završetku koncerta predstavnicima medija rekao da jedva čeka da se Hanka sa svojim sevdahom ponovno vrati u Lisinski!

Hanka Paldum svoju turneju u Hrvatskoj nastavlja već sljedeći tjedan, kada će nastupiti u gradu Đakovo na velikom humanitarnom koncertu za djecu s posebnim potrebama, u đakovačkoj sportskoj dvorani, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close