Doris Dragović

Glazbena diva kod kuće u Mostaru - 'Tu me znaju, paze i drže kao kap vode na dlanu'

Glazbena diva rekla je da ide u Mostar doma, jer je tu dobro poznaju čuvaju i paze, a da je publika zna, to je večeras nedvojbeno pokazala.
Kultura / Glazba | 19. 08. 2023. u 00:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glazbena diva Doris Dragović u Mostaru je priredila glazbeni spektakl, a tisuće posjetitelja više od dva sata pjevali su s Doris svaku pjesmu u glas na Kantarevcu.

Kaže da je uvijek pitaju kako to da dolazi ''doma u Mostar'', a pjevačica aje objasnila da kad ideš doma, ideš ondje gdje te znaju, paze, čuvaju i drže kao kap vode na dlanu, a njoj je kaže tako u Mostaru.

Šezdesetdvogodišnja pjevačica zračila je nevjerojatnom energijom, koju je publika osjetila i jednako vratila.


Zanimljivo je da je među publikom, posebice u prvim redovima bilo i dosta djece, koji su sve pjesme pjevali od riječi do riječi, što je samo dokaz da su njeni hitovi bezvremenski. 

''Malo mi za sriću triba'', ''Željo moja'', ''Neću propast ja'', ''Zemlja i stina'', ''Ti'', ''Jedini''... Samo su neki od hitova koji su odjekivali Kantarevcom večeras.

''Marija Magdalena'' posebno je raspjevala publiku, a pjevačica kaže kako je s ovom pjesmom prije 24 godine, upravo zahvaljujući publici bila četvrta na Eurosongu.

Dragović je u Mostar došla nakon pet godina, a ulaznice su joj kako se ranije pisalo rasprodane u rekordnom roku, pa su organizatori dodatno morali otiskati još ulaznica. To je samo dokaz koliko Hercegovci vole kraljicu Torcide, a mobiteli koji su cijelu večer svijetlili u zraku pokazuju veliku želju publike da dio koncerta i pozitivne energije zauvijek spreme za sebe ili pak društvene mreže.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bljesak.info (@bljesak.info)

Kopirati
Drag cursor here to close