Fm Jam

Frenkie, Kontra i Indigo u Berlinu

Kultura / Glazba | 19. 04. 2016. u 12:37 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su u subotu na društvenim mrežama objavili par fotografija iz glavnog grada Njemačke, Frenkie, Kontra i Indigo su izazvali lavinu pitanja i komentara.

Kako nije bilo najave za koncert, mnogi su se pitali što Fm Jam trojac radi u Berlinu. No, nakon što smo jučer vidjeli novu fotografiju iz studija postalo je jasno da je u pitanju rad na novom materijalu.

Ekipa je veoma tajnovita oko detalja snimanja, ali očigledno je da se nalaze u jednom od najboljih studija njemačke metropole. U pitanju je, naime, Red Bullov Studio u berlinskom kultnom Hip Hop kvartu Kreuzbergu. U ovom studiju su snimali između ostalih i velikani njemačkog Hip Hopa kao što su Genetikk i Kool Savas.

Tijekom snimanja, trojac iz BiH je posjetio i naš reprezentativac Vedad Ibišević. Napadač Herthe iz Berlina je imao priliku da čuje najnovije snimke i nije krije oduševljenje novim trakama.

''Evo napokon znate da smo u Berlin došli da podržimo našeg Vedatora u odlučujućoj utakmici za povijesni ulazak u finale Njemačkog kupa nakon 35 godina i velikom okršaju za vikend protiv favoriziranog Bayerna. Svojim trakama smo mu zaželjeli sreću u srijedu protiv Dortmunda i u subotu protiv Bayerna'', Rekao je Frenkie nakon Ibiševićeve posjete.

Naravno pored nogometnog cilja, ekipa u Berlinu ima svoj glazbeni cilj, a kako izgleda njihov boravak u Red Bull Studios u Berlinu fanovi će moći pratiti narednih dana u poslijepodnevnim satima kada planiraju napraviti uživo uključenje - Facebook Mention na Frenkie Facebook pageu.

Pratite Frenkiev page za više detalja i #rbstudiosbln.

Kopirati
Drag cursor here to close