Šok i nevjerica

Estrada u šoku: Ivan Milinković prelazi u glumce?

Film '''Studenac'', redatelja Borka Brajovića, inspiriran je istinitim događajem.
Kultura / Glazba | 27. 05. 2020. u 08:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Film Studenac

Mali broj talentiranih pjevača, umije, zna i može da pjesmi ''pridoda'' i glumu. Kroz film, u formi kabarea ili mjuzikla, umjetnost dobiva novu formu. Otkrivaju se talenti, a publika stječe nezaboravan utisak.

Ovih dana, pjevač Ivan Milinković, iznenadio je svoje fanove. Naime, poslije tri desetljeća pjevačkog staža, ovaj izvanserijski vokal imat će i debi na filmskom platnu. U novom domaćem ostvarenju ''Studenac'', Ivan je zadobio povjerenje redatelja.

''Radnju filma ne smijem da otkrivam. Iskustvo je prijatno i nesvakidašnje za mene, upoznao sam nove ljude, osvijestio sebi neke nove životne sfere. Kao što rekoše veliki glumci i redatelji svojevremeno: ''Nema velikih i malih uloga, već samo dobro ili loše odigranih", dodao je Milinković.

Film '''Studenac'', redatelja Borka Brajovića, inspiriran je istinitim događajem. Glumačku ekipu između ostalih čine: Tihomir Stanić, Slaviša Čurović, Đorđe Erčević, Predrag Vasović i mnogi drugi.

Foto: PR / Sa snimanja filma Studenac

Film će uskoro imati svoju premijeru, a redatelj o ulozi Ivana Milinkovića kaže: ''Ivan je izuzetno talentiran za glumu, velika je šteta što se ranije nije oprobao i na filmskom platnu. Siguran sam da bi napravio veliki uspeh. Jedva čekam da čujem reakcije publike za Ivanovu glumu i film koji smo radili”.

Ne brinite, muzika će uvijek biti Ivanova najveća ljubav. Dok čekamo premijeru filma, Milinković vrijedno radi u studiju na pjesmama za svoj samostalni cd. Kako je otkrio, gostujući u jednoj emisiji, sprema se možda i pjesma u duetu.

Saznali smo kratke stihove: ''Na istom jastuku, ti i ja stranci'' – naslov obećava!

Kopirati
Drag cursor here to close