Nastup

En Face konačno u Zagrebu

Kultura / Glazba | 08. 03. 2017. u 22:37 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon duge pauze 'En Face' konačno nastupa u Zagrebu! Prepoznatljiv zvuk dobro poznatih, legendarnih Riječana konačno ćete moći poslušati u subotu 8. travnja u sklopu četvrtog izdanja Biggest Little Rock Festivala u 'Hard Placeu'.

'En Face' će nastupiti u novoj postavi s basisticom Lidijom Strikom, predstaviti nove singlove i materijal koji će se naći na novom albumu.

Dobitnici Porina za svoj veliki hit 'S dlana Boga pala si' nedavno su se predstavili na 64. Zagrebačkom festivalu s posljednjim singlom benda 'Previše pričaš' koji je već osam tjedana na HR TOP 40 ljestvici najslušanijih pjesama u Hrvatskoj.

Ova činjenica dokazuje da je publika itekako privržena poznatom pop-rock zvuku Riječana. Sandro Bastiančić nanizao je mnogobrojne radijske hitove koje će zagrebačka publika imati prilike poslušati iz prve ruke!

Nastup na Biggest Little Rock Festivalu prilika je da ih nakon dugo vremena vidimo i čujemo u Zagrebu. Broj gledatelja za nastup je ograničen na 666, zato požurite i osigurajte svoje mjesto na vrijeme, poručuju iz Dallas recordsa.

Kopirati
Drag cursor here to close