MTV

Elemental promovira novi spot

Kultura / Glazba | 13. 06. 2016. u 06:25 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon veoma uspješnih singlova 'Goli i bosi' i 'Sve je moje tuđe', grupa 'Elemental' je odlučila da obraduje fanove novim spotom za 'Tijelo pamti' - po mnogima najljubavniju pjesmu sa njihovog sedmog studijskog albuma koji nosi naziv 'Tijelo'.

Premijera videa je zakazana za ponedjeljak, 13. lipnja u 20 sati, na MTV kanalu.

"Odabrali smo pjesmu 'Tijelo pamti' jer smo primjetili da se u posljednje vrijeme u javnosti zazire od tjelesnosti, taktilnosti, a u svrhu promoviranja neke 'srednjevekovne' suzdržanosti i čistoće. Tijelo kao takvo oduvijek je inspiriralo umjetnike, od antičkih vajara do francuskih post-impresionista, a mi smo se pozabavili njime na svoj lirski način.

Kroz tekstove govorimo da, uprkos prolasku vremena, tijelo pamti dodire i sjećanja bivših ljubavnika. Seks se upoređuje s plesom, znatiželjnom tjelesnom igrom bez propisanih 'koraka' - zato nam je drago što su Marko Milovac i Ivan Zadro iz C47 Film za vizualizaciju pjesme odabrali baš dvoje plesača koji pokretom prate igru naših riječi.

Nadamo se da će se i publici svidjeti i pjesma i spot. Želja nam je da zajedno maknemo veo tabua s tjelesnosti - ipak, 2016. je!" Novi spot grupe 'Elemental' za pjesmu 'Tijelo pamti' premijerno pogledajte na MTV kanalu u ponedjeljak, 13. lipnja u 20 sati, na MTV kanalu.

Kopirati
Drag cursor here to close