Spot je online

Nema vremena, novi spot Irnesa Divjana i Eme Burnazović

Duo Domine, kojeg čine Irnes Divjan i Ema Burnazović, mladi je kantautorski sastav iz Sarajeva.
Kultura / Glazba | 14. 06. 2022. u 14:15 Bljesak.info
Domine - Nema vremena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjesma ''Nema vremena'' prva je u ciklusu pjesama koje je duo Domine skladao u vremenu pandemije.

Taj ciklus čini šest pjesama koje predstavljaju unutarnja osjećanja ovog mladog kantautorskog dvojca prema situaciji u kojoj se našao cijeli svijet.

''Pandemija nas je provukla kroz spektar različitih osjećaja počevši od panike, straha, bespomoćnosti, pa sve do sreće, nade i volje za dalje. Odlučili smo napisati te osjećaje na papir i pretvoriti u glazbu jer je ona oduvijek bila nešto u čemu smo se osjećali sigurno, a sigurnost nam je u tom trenutku najviše trebala.“

Pjesma „Nema vremena“ urađena je u pop-rock maniru, a video spotom nastojalo se autentično prikazati upravo ono o čemu pjesma priča.

Spot se sastoji od tri glavna dijela, gdje svaki dio ima različitu simboliku. Pjesma i spot svojim karakterom nagovještavaju nastavak priče koji stvara znatiželju i formira pravac u kojem će ići njihove naredne pjesme.

Spot je sniman na nekoliko vanjskih lokacija, kao i u Historijskom muzeju i prostorijama BHRT-a.

Irnes i Ema autori su i producenti svoje glazbe, pažljivo birajući i kreirajući svoje ideje nastoje ostaviti autentičan glazbeni pečat.

Za režiju i montažu spota zaslužan je Filip Kenović, dok kameru, svjetlo i fotografiju potpisuje Edis Halimanović.

Duo Domine, kojeg čine Irnes Divjan i Ema Burnazović, mladi je kantautorski sastav iz Sarajeva.

Iza sebe imaju nekoliko objavljenih autorskih pjesama, a svoj rad do sada su predstavljali i na raznim festivalima i nastupima drugih vrsta.

Glazbena produkcija BHRT-a izražava zadovoljstvo ostvarenom suradnjom i još jednom potvrđuje podršku mladim i perspektivnim domaćim glazbenicima.

Kopirati
Drag cursor here to close