Mostar

Četvrti programski koncert Rock škole Mostar

Pearl Jam, Hole, Audioslave, Metallica, Judas Priest, Guano Apes, Alice in Chains, Kiss, Zz Top, Journey, Cult i Tool – izvođači su četvrtog programskog koncerta Rock škole u jedanaestoj školskoj godini.
Kultura / Glazba | 06. 04. 2023. u 15:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak, 11. travnja i srijedu, 12. travnja 2023. godine, s početkom u 20:30 sati u Klubu 27 (Muzički centar Pavarotti), polaznici Rock škole Mostar održat će četvrti programski koncert u jedanaestoj školskoj godini.

Na koncertu će se predstaviti dvanaest session bandova, koji će prezentirati svoje autorske pjesme i obrade stranih hitova poput Sad But True, Open Your Eyes, Check My Brain, Sober i druge, na kojima su radili sa svojim band coachevima kroz jedan ciklus od četrdeset dana.

Na prvoj koncertnoj večeri u utorak, nastupit će i Akademski bend Rock škole skupa sa priznatim jazz glazbenikom iz Valencije (Španjolska) - Franciscom „Latinom“ Blancom. Latino je profesionalni saksofonist, flautist, profesor i direktor „Sedajazz“ glazbene škole, agencije i izdavačke kuće iz Valencije u Španjolskoj.

Mostar Rock School, kroz jedanaest godina kontinuiranog rada, nastoji svojim polaznicima pružiti priliku za učenje i muziciranje sa svjetski priznatim glazbenicima, majstorima svog instrumenta - posebno onima koji su to znanje spremni nesebično dijeliti s mladima, i koji su tome posvetili svoj umjetnički i profesionalni rad, poput Francisca Angela Blanca Latina.

Pobjednički bendovi s najboljom autorskom pjesmom osvajaju snimanje u DK studiju Rock škole, a njihove pjesme Rock škola promovira na svojim digitalnim platformama.

''Ekipa Rock škole vas poziva da dođete poslušati najpoznatije rock hitove, autorske pjesme naših polaznika, naš sjajni mladi Akademski bend, i poznatog španjolskog jazz glazbenika Latina Blanca, na četvrtom programskom koncertu u 2022./2023. školskoj godini. Pripremili smo vam i nastupe iznenađenja, a ulaz na koncerte je slobodan'', poručuju iz Rock škole Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close