@ Club Arabica

Bljesak.info dijeli ulaznice: Najuspješniji DJ iz regije Dejan Miličević u Mostaru

Kultura / Glazba | 22. 03. 2013. u 11:17 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon veoma uspješnih gostovanja Pere Fullhouse-a i Speedy-ja, ovoga puta mostarski Club Arabica će ugostiti jednog od najuspješnijih dj-a i producenata iz regije - Dejana Milićevića (BG)

Za DJ pultom društvo će mu praviti rezidenti Alen Milivojević i Martin Gabrić.

Dejan Milićević definitivno stoji pod slovom ‘D’ beogradske clubbing scene na kojoj je još kao petnaestogodišnjak i započeo svoj plodni glazbeni put s drugarom Markom Nastićem s kojim i danas, nakon dva bogata desetljeća rada, često dijeli stage i gramofone.

Bljesak.info svojim čitateljima dijeli 4 ulaznice. Svoje ime i prezime pošaljite na mail [email protected] uz obaveznu naznaku 'Dejan'.

Nakon niza nagrada koje je primio za svoj rad 1997. i 1998. godine, njegova je karijera poprimila gotovo pa zvjezdane razmjere – nastupao je diljem svijeta na svim većim svjetskim i europskim glazbenim festivalima, od Tommorowlanda, Dance Valleya, do Kazantipa i regionalnog diva EXITA, kojeg je često zatvarao nastupom na popularnoj Dance Areni pred 20 000 posjetitelja. I dalje svaki vikend provodi nastupajući po klubovima u regiji i ostatku svijeta bruseći do savršenstva svoj prepoznatljivi tech-house stil.

Početak DJ spektakla je u subotu 23.03. od 21:30; cijena ulaznice je 5KM.

 

Kopirati
Drag cursor here to close