Svi moji Božići

Bend Pavel predstavio novi singl

Kultura / Glazba | 27. 11. 2016. u 16:56 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako su na nacionalnoj Top 40 listi singlova prisutni s čak dvije pjesme, 'Ljubav' i 'Vrijeme života', 'Pavel' nam predstavlja i jedan posve novi zimski singl!

Riječ je o pjesmi 'Svi moji Božići' čiji izrazito pjevni refren na prvu ostaje u uhu, a glasovi bračnog para Šerić tvore jednu pravu rapsodiju emocija u svakom slušatelju. Božići u Hrvatskoj nisu bijeli posljednjih nekoliko godina, a što ih usrećuje za Božić te što im nedostaje, poslušajte u novom singlu 'Svi moji Božići'!

"Kako sam zaljubljen u Advent i obožavam sav taj sezonski kič, dugo već planiram napisati božićnu pjesmu i sretan sam da mi je to ovog puta pošlo za rukom, inspiracija je očiti nedostatak snijega oko Božića, pa ovom pjesmom prizivamo pahulje, a ako i ne bude snijega, želimo da bude makar dovoljno hladno da vidimo dah, jer Božić na 15 stupnjeva stvarno nije neka fora" (Aljoša).

Aljoša Šerić i Antonia Matković napisali su glazbu na Aljošine stihove, a pjesmu je aranžirao cijeli bend. Za produkciju su zaslužni Aljoša Šerić i Srđan Sekulović Skansi, navedeno je iz Dallas recordsa.

Kopirati
Drag cursor here to close