''Toliko toga dolazi...''

Adele je odmorna i ponovno spremna

Isječak od 15 sekundi prikazuje Adele kako stoji u mračnoj sobi, a iza nje je prstenasto svjetlo.
Kultura / Glazba | 07. 01. 2022. u 13:24 Agencije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Adele je zainteresirala obožavatelje najavljujući da "toliko toga dolazi" u 2022., uključujući glazbeni video za Oh My God.

Glazbenica (33) objavila je dugo iščekivani četvrti studijski album “30” u studenom 2021., koji je zauzeo prvo mjesto britanskih ljestvica, prenosi Hina.

Album je uključivao singlove Easy On Me i Oh My God.

U objavi na Twitteru, Adele je napisala: ''Odmorna i ponovno spremna! Osjećajući se spremnom za 2022., toliko toga dolazi, uzbuđena sam što ćete to svi vidjeti.++

Isječak od 15 sekundi prikazuje Adele kako stoji u mračnoj sobi, a iza nje je prstenasto svjetlo.

Na ekranu se također pojavljuju riječi ''O, Bože, 12. siječnja 17,00 sati UK''.

Oh My God stigao je do prvih pet mjesta ljestvice u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Državama te prvih 10 u Kanadi, Australiji i Južnoj Africi.

Adele je izvodila svoju novu glazbu u televizijskim emisijama s obje strane Atlantika, ali je dospjela na naslovnice kada se ponovno susrela s učiteljicom iz djetinjstva tijekom ITV koncerta u londonskom Palladiumu.

Video: Adele - Oh My God (Official Lyric Video)

Na pitanje glumice Emme Thompson je li ju ikada netko inspirirao kad je bila mlađa, pjevačica je odgovorila imenom svoje učiteljice engleskog, gospođe McDonald, jer je bila ''cool'' i tako simpatična i neposredna.

Uslijedilo je iznenađenje kad se pred Adele pojavila učiteljica, koja joj se pridružila na pozornici i rekla joj: ''Tako sam ponosna na tebe.''

Kopirati
Drag cursor here to close