The Last location

Sarajevski bend osvaja regiju

2017. su objavili singl 'Ti' koji je od strane publike bio odlično prihvaćen i pripremio put za novi album u izdanju Dallas Recordsa kojeg najavljuju singlom 'Nestajem'
Kultura / Glazba | 16. 03. 2019. u 11:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'The Last Location' je nastao u Sarajevu kao projekt trojice mladih glazbenika, braće blizanaca Ahmeda i Muhameda Latića i Edina Mucića nakon čega im se pridružuje Danijal Bajraktarević. Na sceni aktivno djeluju od 2008. godine, a već s prvim objavljenim singlom 'You lied to me' pojavili su se na talijanskom MTV-u.

Nakon objave prvog EP-a 'Restless Dream' (nastalim u suradnji s producentom Carmen Rizzom, poznatom po radu s Coldplayom, Sealom te Alanis Morissette), te singla 'Zaboravi' 2012. godine, postižu veliki uspjeh na Balkanu – 'The Last Location' postaje novo lice regionalne glazbene scene te kreću na regionalnu turneju u sklopu koje su nastupali širom Njemačke, Austrije, Turske, Italije i Srbije, a pozornicu su dijelili s najvećim regionalnim imenima poput Plavog orkestra, Dine Merlina, Bijelog dugmeta i Divljih jagoda.

Zagrebačkoj su se publici imali prilike predstaviti prije nešto više od godinu dana kada su kao predgrupa zasvirali na velikom koncertu Plavog orkestra u Domu sportova i još jednom dokazali da je njihov progresivni zvuk stvoren za velike pozornice, ističe se iz Dallas recordsa.

Video: The Last location - Nestajem

2017. su objavili singl 'Ti' koji je od strane publike bio odlično prihvaćen i pripremio put za novi album u izdanju Dallas Recordsa kojeg najavljuju singlom 'Nestajem': "Pjesma 'Nestajem' je nastala u dinamičnom periodu za bend u kojem su svi članovi artikulirali svoju emociju i inkonporirali je u ovu kompoziciju", poručuju iz benda.

Glazbu, tekst i aranžman potpisuju Ahmed i Muhamed Latić te Edin Mucić, a snimanje Borjan Milošević iz studija Long Play.

Kopirati
Drag cursor here to close