Singl

Ivana 'pokrenula' Lavine

Poznata po tome da čuva svoj privatni život, upravo je ova pjesma 'Lavine' i njen pripadajući spot najintimniji dio koji je Ivana htjela podijeliti sa svima nama
Kultura / Glazba | 04. 11. 2019. u 23:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivana Radovniković prisutna je na glazbenoj sceni već dugi niz godina, a svoju glazbenu karijeru službeno je počela diskografskim ugovorom koji je potpisala kada je imala samo 17 godina.

Otkada je snimila svoj prvi album, marljivo je radila na svojoj glazbenoj karijeri ispunjenoj koncertnim nastupima i brojnim singlovima, pri tom uvijek vodeći brigu o kvaliteti, ne podilazeći nikome, što je na kraju krajeva odobrila i publika, ali i struka.

Nakon snimljenog petog albuma, 2015. godine odlučila je uzeti pauzu od nastupa i snimanja te se posvetiti nekim drugim interesima i segmentima života koji su joj bili važni, a to je majčinstvo, koje ju je obogatilo s dvoje predivne djece.

Video: Ivana Radovniković -Lavine

Stoga ne čudi da je njezin posljednji uradak bio dječji album i slikovnica 'Bajke u pjesmama', koji je osmislila i realizirala s agencijom Hamar Media, koja je uz Ivanu od njenih samih početaka, a zajedno broje skoro 16 godina uspješne plodne suradnje, koju nastavljaju i dalje.

Ivana nam se u ovom trenutku predstavlja s pjesmom 'Lavine', a zanimljivo je to kako je videospot snimljen prije čak godinu dana i to neposredno nakon što je saznala da će u njen život doći još jedno dijete, navodi se iz Dallas recordsa.

Iako je pjesmu napisala inspirirana svojim vlastitim iskustvom i emocijama koje joj je donijela nova životna uloga te ju je posvetila prvenstveno svom prvom djetetu, u spotu je okupila sebi najbliže ljude kako bi kroz njih pokušala prikazati stvarne emocije i trenutke koji nas čine majkama, djecom, ljubavnicima i prijateljima.

Foto: Filip Vukina / Ivana Radovniković

Poznata po tome da čuva svoj privatni život, upravo je ova pjesma 'Lavine' i njen pripadajući spot najintimniji dio koji je Ivana htjela podijeliti sa svima nama te tako i otkriti zašto je uzela pauzu od svoje karijere.

Pjesmom 'Lavine' Ivana najavljuje svoj povratak, i iako možda zvuči kao izlizana fraza, ali dolazi spremnija nego ikada publici predstaviti ono na čemu je radila svo to vrijeme jer upravo ovom pjesmom najavljuje novi album koji planira uskoro i objaviti.

Glazbu i tekst potpisuje Ivana, aranžman Ivan Škunca iz Sound Station Recording Studija, spot je djelo video produkcije Ninac i SpinakerGraphics studija. U izvedbi ovog singla su joj se pridružili Ana Gjud na violončelu, Mario Klarić na bubnju, Ivan Škunca je svirao gitare i klavir, a prateći vokali su Amorose.

Kopirati
Drag cursor here to close