Po uzoru na MTV unplugged

Citizen dick u Mostaru: Održan nešto drugačiji koncert

'Citizen dick' je bend koji je odlučio odati počast eri grunge glazbe. Bend izvodi obrade najvećih grunge hitova u akustičnoj verziji.
Kultura / Glazba | 14. 04. 2018. u 17:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Omladinskom kulturnom centru 'Abrašević' koncert je održao splitski bend 'Citizen dick'. Za razliku od drugih, ovaj koncert održan je u nešto drugačijoj, intimnijoj atmosferi po uzoru na MTV unplugged koncerte.

Grunge hitovi bendova kao što su Nirvana, Pearl Jam, Stone Temple Pilots i Alice In Chains u akustičnim varijantama koje je planetarno popularnima učinila serija koncerata MTV unplugged? Zašto ne!

'Citizen dick' je bend koji je odlučio odati počast eri grunge glazbe. Bend izvodi obrade najvećih grunge hitova u akustičnoj verziji.

Prisutni su se odlično zabavili uz ovaj bend koji je svirao neke od najvećih hitova iz spomenutog žanra glazbe.

Iza imena 'Citizen dick' krije se četvero Splićana koji pripadaju sada već zreloj generaciji rođenoj 80-ih godina, a odrasloj kroz 90-e uz zlatno doba grungea. Ovaj bend svira klasike grungea isključivo u unplugged verzijama.

U bendu sviraju: Teo Aničić (akustična gitara i vokal), Ivan Špar (akustična gitara i vokal), Vedran Pažanin (bas gitara i vokal), Mario Mucalo (bubnjevi).

Kopirati
Drag cursor here to close