Bilježnica sjećanja

Stari i novi članovi proslavili 20 godina postojanja Gradskog zbora Mostar

Prigodni program povodom obilježavanja 20 godina Gradskog zbora Mostar održan je u četvrtak u Pozorištu lutaka Mostar 'Karel Čapek'
Kultura / Glazba | 20. 12. 2018. u 19:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stari i novi članovi Gradskog zbora Mostar okupili su se u četvrtak povodom proslave 20 godina rada i postojanja ovog zbora.

''Povod večerašnjeg okupljanja je obilježavanje 20. godina Gradskog zbora Mostar. Imali smo želju da svi oni koji su bili dio zbora, i oni koji sad to već nisu, da se sastanemo i družimo'', rekla je Suada Hasandedić iz Gradskog zbora Mostar.

Tim povodom napravila je ''Bilježnicu sjećanja Gradskog zbora Mostar '' kao trag da je zbor postojao i djelovao.

Foto: Bljesak.info / Obilježavanje 20 godina postojanja Gradskog zbora Mostar

''Zbor naravno još uvijek postoji i nadam se da ćemo proslaviti i 50 godina. Bilježnicu sjećanja sam posvetila i kolegicama koje više nisu među nama, a istu ćemo donirati arhivu Hercegovine, kao trajni dokaz postojanja zbora'', kazala je Hasandedić.

Prigodni program povodom obilježavanja 20 godina Gradskog zbora Mostar održan je u četvrtak u Pozorištu lutaka Mostar 'Karel Čapek'. Osim starih i novih članova u programu je sudjelovalo i udruženje građana društvo Češko-BiH prijateljstva 'Arhitekt Karel Parik' Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close