Stand-up komedija

Željko Pervan gostuje u Čapljini

Predstava će se održati u dvorani kina ''Mogorjelo“ s početkom u 19:00 sati.
Kultura / Flash | 27. 02. 2019. u 15:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Željko Pervan jedan od najpopularnijih i najpoznatijih hrvatskih komičara stiže u Čapljinu.

Pervan je majstor improvizacije, obožavatelj Slovenaca, smrknuti profesor, živahni govornik i komentator hrvatske svakodnevice. Sve ove, a i mnoge druge teme obuhvatit će u predstavi koju poklanja čapljinskoj publici u utorak 05. ožujka.

Predstava će se održati u dvorani kina ''Mogorjelo“ s početkom u 19:00 sati.

Valja naglasiti da je Željko Pervan početkom ove godine napravio nezabilježen rekord u samo nekoliko dana popunio je tri velike dvorane KD Vatroslava Lisinskoga i prodao skoro 5.500 ulaznica.

U posljednje vrijeme angažiran je na dva zanimljiva projekta - ''Pervanov dnevnik“ na RTL televiziji nova je forma gdje se Pervan dotiče tjednih političkih tema i obrađuje ih na svoj zanimljiv i svojevrstan način. Na nišanu je HDZ, ali i SDP.

Komentira i akciju "Kupujte hrvatsko". "S čim?", pita se on, što mu je tek uvod da malo prokomentira cijene i kvalitetu hrvatskih proizvoda, no komentira i razne kupovne navike ljudi (rasprodaja zimskih kaputa: a kao da ima i ljetnih kaputa ?).

Nezaobilazna tema su i Slovenci te veličina njihove države.

Ulaznice po cijeni od 12 KM mogu se kupiti u Gradskoj knjižnici svakim radnim danom od 8 do 16 sati i na blagajni kina svakim danom od 18 do 20 sati ili neposredno prije predstave.

Kopirati
Drag cursor here to close