Caritas Mostar

Volonteri pod maskama razveselili korisnike centra Sveta Obitelj

Kultura / Flash | 11. 02. 2016. u 09:25 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Na pokladni utorak tradicionalno oblačimo razne kostime i stavljamo maske, te tako, barem na jedan dan, postajemo smješniji, bolji, lošiji, čudniji ili jednostavno drugačiji'', piše u priopćenju iz Caritasa Mostar.

Dodaju kako se u gotovo u svim mjestima i krajevima ovaj dan obilježava različitim programom koji jamči zabavu i veseli provod.

''Svi želimo izraditi neku posebnu i originalnu masku, te na što neobičniji način obilježiti ovaj dan. Ovaj dan bio je poseban i u Rehabilitacijskom centru Sveta Obitelj zahvaljujući najprije vrijednim volonterima, koji su pod maskama i u kostimima priredili prigodan program i razveselili korisnike Svete Obitelji'', rekao je Radoslav Dodig iz Caritasa Mostar.

Uz nezaobilazne krafne i fritule koje su pripremali volonteri, te uz veseli ples i pjesmu na gitari, zajedno su proveli vrijeme u ugodnom druženju. Nije bilo teško primijetiti radost na licima korisnika od kojih su neki i sami bili pod maskama.

Tijekom dana pridružili su im se i učenici Srednje medicinske škole u pratnji svojih profesora koji su donijeli prigodne darove.

Uistinu svi su uživali u ovom neobičnom i posebnom danu koji će svima ostati u lijepom sjećanju.

Kopirati
Drag cursor here to close