NPM

Vodimo Vas na 'Odumiranje međeda'!

Kultura / Flash | 16. 03. 2017. u 08:22 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, 17. 3. u 20 sati na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar bit će izvedena najnovija predstava iz produkcije NPM-a: “Odumiranje međeda” po tekstu Branka Ćopića i u režiji Emira Kapetanovića – atraktivna, scenski i tematski zanimljiva, komedija koja propituje.

“Odumiranje međeda” je interaktivna predstava u kojoj publika prisustvuje jednom fiktivnom predizbornom skupu i gdje publika odlučuje kako će predstava završiti, odnosno kako će završiti naše društvo.

Igraju: Saša Oručević, Amela Kreso, Ajla Hamzić, Jasmin Krpo, Mirsad Elezi, Emir Spahić, Šerif Aljić, Goran Lozo, Vedran Vilogorac i Emir Sejfić. Adaptaciju i dramaturgiju predstave potpisuje Dženan Medanović, scenografiju i kostime Lana Lončarević, glazbu Nedim Ćišić i Darko Majersky, a koreografiju Plesni studio Mo-Stars, Mostar. Cijena karte je 7 KM, s popustom za učenike, studente i umirovljenike: 3,50 KM.

Bljesak.info, u suradnji s Narodnim Pozorištem Mostar, nagrađuje dvoje najbržih čitatelja s po dvije ulaznice. Svoje podatke pošaljite na [email protected]. Sretno!

Kopirati
Drag cursor here to close