Zagreb

U ZET-ovom tramvaju Djeda Mraza ore se Čavoglave uz pozdrav “za dom”

"ZET će sukladno ishodu internog postupka poduzeti odgovarajuće disciplinske mjere zbog ponašanja svojih djelatnika koje nije u skladu s profesionalnim i etičkim načelima", rekli su iz te tvrtke.
Kultura / Flash | 12. 12. 2023. u 14:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Društvenim se mrežama proširila snimka iz tramvaja Djeda Mraza na kojoj Djed i vilenjačica pjevaju Čavoglave uz pozdrave "za dom". Autentičnost snimke potvrđena je za Večernji list iz ZET-a. Osim toga potvrdili su nam kako je odmah pokrenuta interna procedura kako bi se utvrdile sve okolnosti 'neugodnog događaja'.

"Neugodno nas je iznenadio sadržaj video snimke i postupak uključenih osoba te je promptno pokrenuta interna procedura s ciljem utvrđivanja svih okolnosti. Ističemo kako se navedeni događaj zbio u tramvaju koji nije bio na redovnoj vožnji već u povratku u spremište te u njemu nisi bili prisutni ostali putnici izuzev djelatnika ZET-a i animatora angažiranih preko agencije za evente", rekli su iz ZET-a za Večernji list.

"ZET će sukladno ishodu internog postupka poduzeti odgovarajuće disciplinske mjere zbog ponašanja svojih djelatnika koje nije u skladu s profesionalnim i etičkim načelima, a također će se razmotriti i nastavak poslovne suradnje s predmetnom agencijom koja je angažirala animatore, a čije je ponašanje također izašlo iz profesionalnih okvira koji su regulirani i sporazumom o suradnji", dodali su.

Video pogledajte OVDJE.

 
Kopirati
Drag cursor here to close