Izložba

'Uborak – da nije žalosno, bilo bi smiješno': Sve nelogičnosti na jednom mjestu

Aktivisti su na ovaj način i ovom izložbom pokušali predstaviti interesantne i nelogične događaje na šaljiv način.
Kultura / Flash | 17. 04. 2021. u 10:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je Udruženje građana 'Jer nas se tiče' u Centru za kulturu Mostar organiziralo izložbu karikatura pod nazivom 'Uborak – da nije žalosno, bilo bi smiješno', kojom predstavljaju najinteresantnije, ali i najnelogičnije događaje tijekom borbe građana i građanki Mostara da se deponija Uborak zatvori i konačno izmjesti na drugu lokaciju.

Aktivisti su na ovaj način i ovom izložbom pokušali predstaviti interesantne i nelogične događaje na šaljiv način.

Foto: Bljesak.info / Izložba: Uborak – da nije žalosno, bilo bi smiješno

''Možda bismo i uspjeli u toj svojoj namjeri da ona nije najgrublji dio naše stvarnosti. Stoga, poruke koje šaljemo na ovaj način – molimo vas da shvatite i prenesete kao napomenu, da građani Mostara i članovi ovog Udruženja neće odustati od svoje borbe i da ćemo i dalje budno pratiti sva događanja oko rješenja ovog probelma i rado se odazvati pozivu vlasti da ga zajedno riješimo. Naš cilj je i dalje isti. Tražimo da se deponija Uborak zatvori i konačno izmjesti na drugu lokaciju i povuče besmislena tužba protiv građana i građanki Mostara'', poručili su aktivisti Udruženja 'Jer nas se tiče'.

Na konferenciji za medije Udruženje je također informiralo javnost o naporima i postignućima u rješavanju ovog problema.

Foto: Bljesak.info / Izložba: Uborak – da nije žalosno, bilo bi smiješno

''Do sada smo održali nekoliko sastanaka s vijećnicima Grada Mostara i gradonačelnikom Kordićem. Smatramo da je napravljen veliki pomak na smaom početku, ako uzmemo u obzir d je ova vlast za razliku od prethodne priznala da građani našeg grada imaju problem koji se zove deponija Uborak. Međutim i dalje čekamo konkretne rezultate i korake'', rekao je Omer Hujdur, predsjednik Udruženja 'Jer nas se tiče'.

Kopirati
Drag cursor here to close