druženje

U Mostaru održana trbina "Šapućem ti kao Sara Sabri"

Kultura / Flash | 22. 12. 2015. u 07:45 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je, u organizaciji Asocijacije žena SDA HNŽ upriličeno druženje sa književnicom Sarom Sabri. Dvorana Studentskog hotela u Mostaru bila je mala da primi sve zainteresirane za tribinu pod nazivom "Šapućem ti kao Sara Sabri".

Uvodnu riječ dala je Alisa Hajdarović, predsjednica Županijskog odbora Asocijacije žena SDA HNŽ, koja je izrazila zadovoljstvo odzivom na tribinu. Hajdarović je dala neke osnovne informacije o radu Asocijacije žena SDA HNŽ i o projektima koje su do sada radili.

Istaknula je da smatra da su rezultati dosadašnjeg rada Asocijacije žena SDA HNŽ na zavidnom nivou, što daje dodatnu motivaciju za dalji rad i aktivnosti. Nakon toga, riječ je prepustila gošći, koja je svojim zanimljivim predavanjem stalno držala pažnju prisutnih. Tako je sat i pol vremena prošao iznenađujuće brzo. Sara je sa prisutnima podijelila neka svoja životna iskustva i razmišljanja, a sve to u jednoj izuzetno ugodnoj i opuštenoj atmosferi.

Nakon tribine, prisutni su imali priliku kupiti knjige koje je do sada izdala Sara Sabri. Ovom tribinom su zaokružene aktivnosti Asocijacije žena SDA HNŽ za ovu godinu.

Kopirati
Drag cursor here to close