Zanimljiv događaj

U Kosači 10. prosinca na programu predstava 'Erigo Land 2' sa 150 plesača

Pored predstave ErigoLand, klub će prikazati i izložbu fotografija svoga djelovanja u galeriji u Kosači.
Kultura / Flash | 04. 12. 2023. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Erigoland

Plesni i cheerleading klub Erigo-D proslavlja 20. godišnjicu osnivanja kluba izvedbom kolažne predstave "Erigo Land 2" u kojoj sudjeluje 150 plesača, a koja je na programu 10. prosinca u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

U slavljeničkoj predstaviti koja počinje u 19 sati bit će prikazani ulomci njihovih devet predstava s mnoštvom uloga kao što su Snjeguljica, Alisa, Pinokio, Elza i Ana, Aladin i ostali.

Pored predstave ErigoLand, klub će prikazati i izložbu fotografija svoga djelovanja u galeriji u Kosači.

Autor teksta predstave je Dragan Komadina. Izvođači su plesači plesnog kluba Erigo-D Mostar i Čapljina, a koreografi Josipa Bradarić, Monika Škobić, Lidija Vidačak, Dajana Markotić, Iva Palinić, Andrea Skalja, Iva Galić.

Erigoland je dio projekta Dajmo djeci alternativu i dio projekta E world of Erigo.

Klub Erigo-D osnovan je 2003. godine i od tada uspješno djeluje na području Hercegovine, podjećaju iz kluba te napominju da njeguju nekoliko plesnih stilova jazz dance, show dance, balet, contemporary za sve uzraste.

Kažu i kako su ponosni na svoje projekte Dajmo djeci alternativu i E world of Erigo koji su podržani od strane Federalnog ministarstva kulture i sporta te Federalnog ministarstva razvoja poduzetništva i obrta.

Osim plesnih stilova njeguju i novu vrstu sporta Cheerleading te su članovi Cheerleading saveza BiH i Olimpijskog komiteta BiH.

"Ponosni smo na sve naše plesače koji su sudjelovali u izradi predstave svojim idejama, radom. Zahvaljujemo se svima na podršci koju primamo na svim našim projektima, od naših predstava, natjecanja Erigo Dance Star do odlazaka na natjecanja", ističu iz kluba Erigo-D.

Za kraj napominju i da je velika stvar proslaviti 20 godina uspješnog rada sa svojim plesačima te pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže u proslavi te dođu vidjeti što su sve pripremili.

Ulaz je slobodan.

Kopirati
Drag cursor here to close