Stroga pravila

Tko na set dođe s mobitelom gubi posao

Kultura / Flash | 28. 02. 2016. u 16:47

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako vam se ikada dogodi da vas zaposli Quentin Tarantino, mobilni telefon bolje ostavite kod kuće. Naime, ekscentrični redatelj vrlo je ozbiljno zaprijetio svojim glumcima i osoblju da će bilo ko koga uhvati sa mobilnim tijekom snimanja dobiti otkaz.

"Razvio je određene navike, poput te da mobilni na setu uopće nisu dozvoljeni, to je to, nema elektronskih uređaja putem kojih bi mogli da prijave svoju lokaciju, i nebitno jeste li na zemlji ili na planini ili bilo gdje - ostavljate svoje telefone", rekao je Tim Roth za "The Jonathan Ros Show".

"Nikome nije dozvoljeno da ima mobilni uređaj. Bit ćete otpušteni, odmah ćete biti otpušteni. Pitao sam ga što bi se dogodilo da netko od glumaca donese mobilni i igra "Angry Birds", recimo, a on je odgovorio da bi napustio set istog trenutka...", nastavila je priču zvijezda filma "Hateful Eight", prenosi MTV.rs.

"Otpustili bi i glumca, i znam članove ekipe koji su dobili otkaz, definitivno nikakvi mobilni uređaji nisu dozvoljeni. Sve je to stvar koncentracije, ako smo tamo, onda smo tamo da radimo."

Kopirati
Drag cursor here to close