Otvoren natječaj

Talents Sarajevo: SFF traži mlade filmske profesionalce

Kultura / Flash | 09. 03. 2017. u 15:15 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Natječaj za sudjelovanje mladih filmskih profesionalaca iz jugoistočne Europe i Južnog Kavkaza u programu Talents Sarajevo, u okviru 23. Sarajevo Film Festivala, otvoren je, a rok za prijave je 9. svibanj.

Talents Sarajevo 2017, koji će biti održan između 12. i 17. kolovoza, okupit će mlade glumce, redatelje, scenariste, producente, montažere, direktore fotografije i filmske kritičare iz zemalja jugoistočne Europe, a ove godine pozvani su i montažeri da se prijave na sudjelovanje u ovom programu.

Ovaj program SFF-a osnovan u suradnji s Internacionalnim filmskim festivalom u Berlinu i programom Berlinale Talents, a u proteklih deset godina Talents Sarajevo se isprofilirao u regionalni centar za upoznavanje i trening nadolazećih filmskih profesionalaca, priopćili su danas organizatori SFF-a.

Jedanaesto izdanje nudi bogat Summit program, koji se sastoji od master-časova, moderiranih razgovora i interaktivnih panel-diskusija, upotpunjen laboratorijima za razvoj projekata Pack&Pitch i Script Station, te studio programima i radionicama, namijenjenim pojedinačnim profesijama, kao što su Acting Studio, Camera Studio, Film Stage Studio i Talent Press.

Kopirati
Drag cursor here to close