Jesmo li mi vic?

'Šta ćemo sad?' – Dođite na predstavu i zabavite se!

Kultura / Flash | 06. 10. 2016. u 09:43 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu u 20 sati na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar bit će izvedena hit komedija 'Šta ćemo sad?' po tekstu Branka Đurića Đure i u režiji Ahmeda Imamovića. U predstavi igraju Ajla Hamzić, Emir Spahić i Goran Lozo.

Netko ima ključeve, netko kontrolira svjetlo, mi bi malo da izađemo, pa opet malo da ostanemo. Izuzetno dinamična komedija, linijska priča koja kao da je ispričana da raja shvati vic, ustvari je vješto postavljeno pitanje koje ostavlja gorak okus – jesmo li mi sami vic u ovo naše vrijeme?

Iako govori o glumačkoj profesiji, o preživljavanju pozorišta u nekoj zabiti, dovijanju uprave i glumaca da opstanu i održe se na životu, da ne zaključaju vrata, bore se protiv predrasuda, zaostalosti, krađa, lopovluka, pokvarene vlasti koja kulturu i umjetnost ne podržava…, ovaj je tekst primjenjiv na sve i svima prepoznatljiv.

Kakvi sve izazovi očekuju glumce i na što su sve spremni da odgovore na njih, dođite i pogledajte u subotu u Narodnom pozorištu Mostar. Cijena ulaznice je 7 KM, odnosno 3,50 KM s popustom.

Predstava 'Šta ćemo sad?' je osvojila Veliku lisku za najbolju predstavu po izboru publike na 12. međunarodnom festivalu komedije 'Mostarska liska 2015'.

Nakon Mostara predstava će 11.10. biti izvedna u Kostreni, Republika Hrvatska, u sklopu programa kulturne manifestacije “Jesen u Kostreni”, a sve ulaznice za predstavu već su rasprodane!

Kopirati
Drag cursor here to close