Doček u Mostaru

Spremni za 'Novu godinu za 5'?

"Večeras nastupa Zoster, sutra Letu štuke, prekosutra Elemental. Potom slijedi jedan dan predviđen samo za DJ-eve. ''
Kultura / Flash | 27. 12. 2018. u 14:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Petodnevni program, naziva 'Nova godina za 5', u organizaciji tima Mostar 2024., započet će u četvrtak 27. prosinca, rečeno je to na konferenciji za medije održanoj u četvrtak u Mostaru.

"Večeras nastupa Zoster, sutra Letu štuke, prekosutra Elemental. Potom slijedi jedan dan predviđen samo za DJ-eve. To su DJ Olderic, koji nam dolazi iz Italije, iz Venezije, potom DJ Roof AW, zatim Forniva i Nedim Live Act, a nakon toga slijedi naravno doček Nove godine sa Zabranjenim pušenjem i S.A.R.S.-om, i tu su još također i DJ Collective Roof AW i Dobre vibracije", rekao to Josip Blažević, član organizacijskog tima, na konferenciji za medije održanoj povodom dočeka na otvorenom.

Foto: Bljesak.info / Konferencija za medije u Mostaru



Prva četiri dana koncerti će bit održani na pozornici postavljenoj na bivšem Lenjinovom šetalištu, dok će se veliki novogodišnji koncert održati na platou iza Gimnazije Mostar. 

Na konferenciji za medije prikazan je i video-link za glavnim izvođačima 31. prosinca, Zabranjenim pušenjem i grupom S.A.R.S. 

"Draga raja, nismo ni oteti, nismo ni prokleti. Danas nismo na ovoj pressici, jer smo u dalekom Tolminu, u Sloveniji. Sve vas pozdravljam i pozivam vas na veliki novogodišnji koncert u Mostaru trideset i prvog", poručio je preko video-linka Sejo Sexon, frontmen Zabranjenog pušenja.

 
Kopirati
Drag cursor here to close