Koncerti

'Session bands' na programu Mostar Rock School

Kultura / Flash | 09. 03. 2017. u 13:54 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak 9.ožujka, u klubu Muzičkog centra Pavarotti s početkom u 20:30 sati, Mostar Rock School će predstaviti treći po redu programski koncert u sklopu školske 2016/2017 godine.

Programski koncerti prezentiraju rezultate Session bands programa u sklopu kojeg polaznici obrađuju i kreiraju glazbu na zadatu temu i u zadatom vremenskom okviru. Iz kruga u krug stvaraju se nove bend formacije koje rade na novim zadacima, tako da svaki programski koncert donosi nešto novo.

U sklopu jedne godine, škola predstavi pet tematskih koncerata koji predstavljaju rad i program škole, a kroz Session bands program formira se preko 50 bend formacija i isto toliko autorskih uradaka.

Večeras predstavljamo rezultate trećeg tematskog 40-dnevnog ciklusa u kojem će sudjelovati 64 izvođača i autora. Formirano je 13 bendova klasičnih formacija, a zadata tema je "Country - Southern Rock".

Izvodit će se obrade poznatih "Country - Southern Rock" hitova, ali i autorska djela. Najbolji autorski uradak/izvedba bit će nagrađen snimanjem u DK studiju škole, tako da koncert ima i kompetitivni aspekt.

Također, bend sa najboljom izvedbom će imati priliku nastupiti na koncertu Osvajača u subotu 11.ožujka u OKC Abrašević.

Mladi talentirani umjetnici će večeras trebati vaš aplauz a za uzvrat će ponuditi odlične izvedbe i autorska djela. Ulaz je besplatan.


Kopirati
Drag cursor here to close