Oduševljeni

Sarajevsku vijećnicu posjetilo četiri tisuće građana

Kultura / Flash | 18. 07. 2014. u 14:38 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvog Dana otvorenih vrata, u četvrtak, Vijećnicu je posjetilo oko 4.000 građana i turista, koji su bili oduševljeni ljepotom enterijera i umjetnički oslikanim zidovima te svodom tog bisera kulturne baštine Sarajeva i Bosne i Hercegovine.

I danas građani i turisti iz svih krajeva svijeta u velikom broju posjećuju ovu prelijepu građevinu, a u dane vikenda se očekuje i rekordan broj posjetitelja.

Iz Gradske uprave podsjećaju da će građani i turisti grada do kraja srpnja, u vremenu od 10 do 17 sati svakog dana, uključujući i vikende, moći pogledati unutrašnjost obnovljene Vijećnice.

''Za to vrijeme ulazak u Vijećnicu se neće naplaćivati. Građani i turisti grada bit će u prilici da posjete samo središnju salu, odakle će moći da uživaju u prelijepom ambijentu ovog simbola Sarajeva i Bosne i Hercegovine, poput unutarnje galerije, središnjeg stepeništa, lijepo oslikanog svoda. Poslije 1. kolovoza, Grad Sarajevo obogatit će novim sadržajima plan posjeta Vijećnici, kad će se ulaznice naplaćivati, kako je to običaj svuda u svijetu ukoliko se posjećuje neka znamenitost'', navode iz Gradske uprave.

Kopirati
Drag cursor here to close