teatarski projekt

Sarajevo Mind Map – snimanje dokumentarnog filma i poziv na radionice

Kultura / Flash | 28. 06. 2015. u 10:36 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak i subotu u Sarajevskom ratnom teatru održano je snimanje dokumentarnog filma u sklopu projekta ''Sarajevo Mind Map''. Ideja projekta je dokumentirati svakodnevnu interakciju građana Sarajeva sa svojim gradom.

U projektu su sudjelovali svi oni koji su željeli podijeliti svoju priču bez obzira žive li u Sarajevu ili su ga samo posjetili.

Materijali koji se sakupe bit će također korišteni kao sadržaj pozorišne predstave koja će premijerno biti izvedena u SARTR-u početkom rujna ove godine. Unutar projekta planira se realizirati i niz multimedijalnih radionica o teatru, plesu i filmu.

“Sarajevo Mind Map” je novi međunarodni teatarski projekt koji se razvija u suradnji između Sarajevskog ratnog teatra – SARTR-a, neprofitne organizacije koja promovira ples - Tanzelarija, organizacije MitOst (Njemačka), Instituta Adama Mickiewicza (Poljska), Fondacije Bratniak (Poljska) i Veleposlanstva Republike Poljske u Sarajevu.

U mjesecu srpnju Sarajevo Mind Map nastavlja sa održavanjem filmske, plesne i kazališne radionica za djecu, tinejdžere i starije osobe zainteresirane za razvijanje svog umjetničkog. Radionice su organizirane u suradnji sa Sarajevskim ratnim teatrom (program Fakat drama), Tanzelarijom - neprofitnom organizacijom koja promovira ples i organizacijom MitOst iz Njemačke.

Koordinator Radionice je Joanna Zielinska, a sudjelovanje u radionicama je besplatno.

Kopirati
Drag cursor here to close