Karte rasprodane

Redovi zbog 'Đurologije': Saralije razgrabile karte

Kultura / Flash | 15. 01. 2015. u 11:10 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prodaja ulaznica za sarajevsku premijeru predstave "Đurologija", autorskog hita poznatog glumca i glazbenika Branka Đurića Đure koja će premijerno biti izvedena 6. veljače, počela je danas u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu.

Koliki interes u bh. prijestolnici vlada za ovu predstavu pokazuje red od desetina ljudi koji od ranih jutarnjih sati ispred blagajne BKC-a čekaju kako bi kupili kartu. Ulaznice za premijernu predstavu su rasprodane za pola sata. Zbog velikog zanimanja publike već u subotu, 7. veljače bit će izvedene i dvije reprize.

Ulaznice za reprizne izvedbe predstave mogu se nabaviti na biletarnici BKC-a, te putem portala kupikartu.ba, priopćeno je iz "Sarajevodiska".

Riječ je o trenutno najgledanijoj predstavi na području bivše Jugoslavije, koja predstavlja zbirku Đurinih razmišljanja. Ovaj glumac njima na zabavan način predstavlja sve ono što ga nasmijava, zabavlja, ali i nervira.

"Đurologija" već izvjesno vrijeme puni dvorane širom bivše Jugoslavije. Ovaj svojevrsni anti-stand up show, koji ponajviše podsjeća na neposredan i iskren razgovor s publikom, do sada je po nekoliko večeri zaredom nasmijavao publiku u Tuzli, Zenici i Banja Luci.

Definitivni rekord u broju izvedbi zasad drži beogradski Dom sindikata, gdje je popularni "nadrealist" nastupio šest puta, u rasprodanoj dvorani.

Kopirati
Drag cursor here to close