Kraj projekta

Raskinuta suradnja s Macom: 'Ja, mahalac' prestaje postojati

Kultura / Flash | 06. 02. 2014. u 09:18 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S beogradskom izvedbom 07. veljače u Domu sindikata najvećeg kazališnog hita u 2013., predstave 'Ja, mahalac', prekida se suradnja s glumcem Draganom Marinkovićem Macom. Sve predstave su otkazane.

Produkcija FILTER koja stoji iza ovoga projekta i autorica teksta i kompletnog brenda 'mahalanja' Indira Kučuk-Sorguč odlučila se za ovaj korak isključivo iz razloga nepoklapanja interesa produkcije s osobnim interesima glumca. Nakon ovoga kazališna predstava 'Ja, mahalac' s Draganom Marinkovićem Macom u ulozi Mahalca neće postojati. O daljim intencijama s ovim projektom, Udruženje FILTER obavijestit će blagovremeno javnost.

"Ovim putem se želimo zahvaliti našoj publici koji od početka 'mahalanja', od prve knjige 'Ja, mahaluša' i istoimene predstave do predstave 'Ja, mahalac' i 'Noći mahalanja' stoji svojim pozitivnim duhom, energijom, ljubavlju i svakom onom kupljenom ulaznicom, iza nas.

I u narednim projektima trudit ćemo se da opravdamo njihovo povjerenje. A riječ je o 120 tisuća posjetitelja, što je statistički podatak vrijedan anala. Ova odluka je donesena isključivo iz potrebe da se zaštiti projekat od mešetarenja bilo koje vrste i time ne naruši naš produkcijski i autorski integritet", navedeno je iz 'Filtera'.

Kopirati
Drag cursor here to close