Ovisnost o seksu

Priznao da je spavao sa studenticama svoje glumačke škole

Ipak, čvrsto negira da je osnovao glumačku školu kako bi namamio žene u seksualne svrhe.
Kultura / Flash | 23. 12. 2021. u 08:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznati glumac James Franco priznao je da je spavao sa studenticama glumačke škole koju je prethodno vodio, rekavši da se borio s ovisnošću o seksu te da je posljednjih godina radio na poboljšanju svog ponašanja, prenosi Jutarnji.

Gostujući u The Jess Cagle podcastu, 43-godišnji glumac priznao je da je u vrijeme dok je predavao, također i spavao sa studenticama te da je to bilo pogrešno. Ipak, čvrsto negira da je osnovao glumačku školu kako bi namamio žene u seksualne svrhe, piše The Guardian.

"Pretpostavljam da sam u to vrijeme mislio da je to bilo sporazumno. Tada nisam baš bio bistre glave", priznao je Franco.

Ovo je bilo prvi put da je detaljnije iznio svoju stranu priče otkako su se pojavile optužbe protiv njega prije gotovo četiri godine, kada je Los Angeles Times izvijestio da ga je pet žena optužilo za ponašanje koje su smatrale neprikladnim.

U listopadu 2019. godine, dvije su žene podnijele građansku tužbu protiv slavnoga glumca, optužujući ga da je iskorištavao mlade glumice u glumačkoj školi te da ih je na prevaru namamio da snimaju eksplicitne scene seksa.

Franco je priznao da je razvio ovisnost o seksu nakon što se izliječio od ovisnosti o alkoholu koju je razvio u mladosti. "To je tako moćna droga. Mučio sam se s tim 20 godina. Podmuklo je to što sam cijelo vrijeme bio trijezan", priznaje.

Franco je ove godine pristao platiti 2,2 milijuna dolara kako bi se završila građanska tužba iz 2019. godine, stoji u dokumentima Višeg suda u Los Angelesu.

Franco je u intervjuu također otkrio da se od 2016. godine liječi od svoje ovisnosti o seksu te da je nakon optužbi puno radio na sebi i da se promijenio. "Nisam htio povrijediti ljude", rekao je glumac.

Kopirati
Drag cursor here to close