Poziv srednjoškolcima

Prijavite se na filmske radionice na 16. Mediteran Film Festivalu

Kultura / Flash | 20. 07. 2015. u 09:47 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mediteran Film Festival poziva sve zainteresirane srednjoškolce, koji do sada nisu bili polaznici radionica na MFF-u, da se prijave na ovogodišnju filmsku radionicu.

Na radionici će upoznati osnove filmskog stvaralaštva koje će im biti potrebne da se pridruže filmskoj Školi MFF-a. Radionica za početnike će se održati od 10. do 12. kolovoza u Širokom Brijegu s početkom u 9 sati. Predavači će biti Lucy Eagleson i Antoni Ćorić, a koordinator radionice je Hrvoje Bazina.

Radionice na MFF-u su besplatne. Sve prijave slati najkasnije do 5. kolovoza na kontakt e-mail: [email protected] ili na telefon: 063 652 073. Lokacija održavanja radionice biti će poznata nakon prijava.

Pogledajte film nastao na prošlogodišnjoj radionici MFF-a.

Nakon završenih radionica, MFF organizira I filmsku školu koja će se održati od 17. do 26. kolovoza u Širokom Brijegu. Škola će se odvijati pod mentorstvom američke redateljice Lucy Eagleson i koordinatoricom Hilary Morefield. Kao gosti predavači sudjelovati će Youtube space LA post-production menadžer i redatelj Tyler Gunderson te snimatelj Antoni Ćorić.

Lucy i Hilary dolaze iz San Diega (Kalifornija) iz američke filmske organizacije za mlade "Outside the Lens" koja u suradnji s Mediteran Film Festivalom organizira školu MFF-a. Uz predavače iz "Outside the Lens" stiže i sedmoro mladih koji će se pridružiti ekipi. Cilj škole, koja će trajati devet dana, je snimiti kratki igrani film. Svi polaznici će imati priliku da uđu u svijet režije, glume, produkcije, snimanja, montaže, tonske obrade i ostalih djelatnosti koje su nužne da bi nastao jedan film.

Film će biti prikazan na ceremoniji otvaranja 16. MFF-a 26. kolovoza.

Kopirati
Drag cursor here to close