Fra Mladen Hrkać

Predstavljanje poštanske marke i televizijskog spota udruge "fra Mladen Hrkać"

Kultura / Flash | 21. 12. 2013. u 11:45 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom Međunarodnog dana ljudske solidarnosti, Humanitarna udruga "fra Mladen Hrkać" predstavila je poštansku marku s likom fra Mladena Hrkaća.

Predstavljanje poštanske marke u izdanju Hrvatske pošte Mostar održano je u sklopu humanitarne večeri "Pomozimo zajedno!" koja je priređena sinoć u širokobrijeskom kinu Borak. O marki je nekoliko prigodnih riječi rekla Željka Šaravanja iz HP Mostar.

Uz marku, na Humanitarnoj večeri predstavljen je i video spot pod pokroviteljstvom JP EP HZHB koji će se emitirati na televizijama u BiH i Hrvatskoj, a u kojem se, između ostalih, pojavljuju Tarik Filipović, Nina Badrić, Niko Kranjčar, Blaženko Lacković i mnoge druge poznate osobe. Okupljenima se sa par prigodnih riječi obratila i Marija Buntić predstojnica ureda direktora JP EP HZHB.

Pristutnima se obratio i predsjednik Udruge, Ivan Soldo, koji se zahvalio svima na dosadašnjoj potpori i ukratko predstavio rad i djelo ove udruge koja je u nešto vise od godinu dana pomogla vise od 450 osoba čime je ostvareno preko 2000 noćenja te osigurala više od 2200 obroka i 300 besplatnih autobusnih karata u suradnji sa autobusnim poduzećem Autoherc iz Gruda.

U tijeku je akcija "Pomozimo zajedno" kojoj je cilj prikupiti sredstva za nabavku specijaliziranog vozila za prijevoz korisnika, invalida i slabo pokretnih osoba, a svi možete pomoći pozivom na broj 17 000 (BiH) i 060 9999 (HR) te uplatama na račun Udruge.

Humanitarna večer je okončana donatorskom večerom u restoranu Domano u hotelu Park. U glazbenom dijelu nastupila je ženska vokalna skupina Tibia iz Širokog Brijega dok je na donatorskoj večeri okupljene zabavljala Lucija Zovko, navodi se u priopćenju. 

Kopirati
Drag cursor here to close