TC Piramida

Posjetite Sajam knjiga i učila

Kultura / Flash | 26. 11. 2014. u 15:18 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine se u Trgovačkom centru Piramida održava sajam knjiga i učila koji predstavlja svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom na jednom mjestu u Hercegovini.

Od petka, 28.studenog posjetitelji će moći uživati u slijedećim robnim grupama: beletristika, stručna literatura, znanost, školska obrazovna literatura, literatura - religija, teologija,umjetnost, dječja literatura, slikovnice, stripovi, mape, turistički vodiči, priručnici, rječnici, biblioteke, muzeji … sve do 8. prosinca, svakim danom od 10,00 do 21.00 sat.

Uspješan i sadržajan, „Sajam knjige“ uz sudjelovanje velikog broja izlagača i izuzetnom posjetom, potvrđen je kao istinski praznik umjetnosti i kulture.

Kada se na jednom mjestu u nekoliko dana nađe ovakav broj izlagača iz zemalja u regiji to unaprijed mnogo obećava i nudi priliku za mnoge razgovore.

Usprkos burnim digitalnim vremenima, mnogi ovaj sajam smatraju velikim kulturnim događajem i tiskana knjiga se još uvijek nalazi u središtu pozornosti. Obzirom da nudimo odličan izbor na tri etaže,kao i prošle godine, očekujemo značajan broj posjetitelja u Piramidi. Uz Sajam knjige, očekuju vas i broje akcije i super ponude u trgovinama.

Dobrodošli na ugodno zimsko druženje u Trgovačkom centru Piramida!

Kopirati
Drag cursor here to close