Podsjećanje na lijepu tradiciju slanja čestitki - Hrvatska pošta Mostar daruje blagdansku čestitku

Kultura / Flash | 06. 12. 2011. u 12:50 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vođena lijepom tradicijom slanja čestitki Hrvatska pošta Mostar želi svim svojim korisnicima čestitati blagdane darivajući ih čestitkom koju mogu poslati obitelji, prijateljima ili poslovnim suradnicima.

U mjesecu prosincu nekada su ljudi jedni drugima slali čestitke s najljepšim željama za nadolazeće blagdane. S veseljem se očekivao dolazak poštara i običaj da se čestitke stavljaju pod bor ili nižu na ukrasnu traku te vješaju na vidno mjesto u kući, priopćeno je iz HP Mostar.

Zašto i u današnje vrijeme ne vratiti dašak lijepih sjećanja na blagdanske dane koji okupljaju obitelj, na dječicu koja traže darove ispod bora, na poštara koji nam donosi čestitku na kućna vrata? Zašto ne obradovati drage ljude šaljući im rukom ispisanu čestitku s najljepšim željama?

Sigurni smo da će blagdanska čestitka raznježiti malene, a odrasle vratiti u dane blagdana dok su bili djeca. Pokažimo dragim ljudima koliko mislimo na njih, donesimo osmijeh na njihova lica i nemojmo dozvoliti da ugasne ova lijepa tradicija. Jer, nema ništa posebnije od osobno napisane čestitke…

Sretne nadolazeće blagdane želi Vam Hrvatska pošta Mostar!

Kopirati
Drag cursor here to close